Kleine huislift

Er bestaan een aantal kleine huisliften, met of zonder schacht. Je vindt ze in alle prijsklassen en uitvoeringen. Wie een beperkt budget heeft, beperkt in ruimte is en genoegen neemt om een minimum aantal personen te vervoeren kiest het best voor een kleine en compacte huislift.

De kleine huislift is voorzien van een plateau of platform en kan uitgerust worden met of zonder cabine, draagstructuur of schacht. Het is een goedkope huislift en kan in 1 dag geplaatst worden, als de opening in de vloer / plafond reeds voorzien is. Het voordeel van deze liften is dat er modellen op de markt zijn zonder liftput of zonder liftschacht.

Kleine huislift met gemetste schacht

Ook in een gemetste schacht kunnen zeer kleine huisliften geplaatst worden, gaande van 1 tot 3 personen. In dergelijke liften kan ook een rolstoel vervoerd worden. De liftdeuren dienen dan wel aangepast worden.

Kleine huislift met zelfdragende structuur

Ook in een zelfdragende structuur kunnen kleine huisliften geplaatst worden, gaande van 1 tot 3 personen. In dergelijke liften kan ook een rolstoel vervoerd worden.  De liftdeuren dienen dan wel aangepast worden. Het voordeel van deze liften is dat ze perfect tijdens renovatiewerken geplaatst kunnen worden, alsook is het mogelijk om de schacht volledig in glas te voorzien.

Open of gesloten kleine huislift zonder draagstructuur

Deze huisliften zijn voorzien van een hefplateau of platform en wordt uitgerust zonder cabine, draagstructuur of schacht. Het is een goedkope huislift en kan in 1 dag geplaatst worden, als de opening in de vloer / plafond reeds voorzien is. De kleine huislift is voorzien voor 1 persoon of 1 rolstoelgebruiker dewelke in staat is de om de lift te bedienen. Dergelijke liften werken meestal hydraulisch.

Offerte huislift