Huisliften & platformliften

HuisliftDe huislift is een kleine en compacte liftinstallatie uiterst geschikt voor mensen die in hun kantoor, woning, appartement, of studio nood hebben aan een betrouwbare lift.

Ook minder mobiele mensen kunnen van de huislift handig gebruik maken om alle verdiepingen weer te bereiken.

Indien er geen mogelijkheid is om een gewone personenlift te plaatsen wegens gebrek aan ruimte, dan is de huislift of platformlift de beste oplossing. Deze kleine lift in huis is uiterst geschikt om te plaatsen in bestaande ruimtes.

De lift wordt gebruikt voor het vervoer van goederen, personen maar ook door rolstoelgebruikers. De huislift is een personenlift, goederenlift en een rolstoellift. De huislift wordt ook wel een platformlift genoemd aangezien deze lift geen of heel kleine liftput heeft. Je staat als gebruikers als het ware op een platform.

Soorten huisliften

 • Huislift met gemetste schacht


  Huisliften met gemetste schacht worden zowel elektrisch als hydraulisch aangedreven. Er wordt een gemetste schacht rond de lift voorzien. De lift is voorzien voor 1-5 personen of 1 rolstoelgebruiker met 1 begeleider.

  Meer info

 • Huislift met draagstructuur


  Indien mogelijk wordt een losstaande draagstructuur geplaatst. Deze liften zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. De lift is voorzien voor 1-5 personen of 1 rolstoelgebruiker met 1 begeleider.

  Meer info

 • Kleine huislift


  Dergelijke huisliften zijn meestal voorzien om maximum 1 persoon te vervoeren of 1 rolstoelgebruiker. Er wordt al dan geen schacht voorzien.

  Meer info

 • Huislift voor rolstoelgebruikers


  Alle huisliften zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. De liften zijn uitgerust met een makkelijke bediening en alle comfort voor rolwagens.

  Meer info