Personenlift laten vervangen

Oude personenlift laten vervangen?

Verouderde lift worden het best op advies van professionals vervangen door een nieuwe lift

In sommige gevallen voldoet een oude lift niet meer aan de huidige normen en wetgeving. Bij de keuring van de lift kan je het advies krijgen om de bestaande lift gewoon af te breken en te laten vervangen.

Dan opteer je het best voor het laten vervangen van de oude lift en haar onderdelen. Liftmodernisatie kan teveel gaan kosten of de liftaandrijving is te verouderd om te gaan moderniseren. De totale vervanging kan dan toch nog de goedkoopste oplossing zijn. Bovendien is de lift voor de komende jaren hopelijk vrij van extra kosten en onderhoud. ( behalve verplicht onderhoud )

Bij de vervanging van liften, kan een nieuwe personenlift perfect in de oude liftschacht geplaatst worden. Alles dient dan wel eerst uit de schacht en machinekamer gehaald te worden. Vraag steeds een kostenraming bij verschillende leveranciers. Prijs lift vervangen aanvragen doe je het beste via een vrijblijvende offerte-aanvraag.

Een huislift laten vervangen? Een personenlift in een appartementsgebouw of appartementsblok, winkel, shoppingcentra, school, kantoorgebouw... laten afbreken? Vraag hier een offerte aan.

Offerte personenlift