Huisliften & platformliften

HuisliftDe huislift is een kleine en compacte liftinstallatie uiterst geschikt voor mensen die in hun kantoor, woning, appartement, of studio nood hebben aan een betrouwbare lift.

Ook minder mobiele mensen kunnen van de huislift handig gebruik maken om alle verdiepingen weer te bereiken.

Indien er geen mogelijkheid is om een gewone personenlift te plaatsen wegens gebrek aan ruimte, dan is de huislift of platformlift de beste oplossing. Deze kleine lift in huis is uiterst geschikt om te plaatsen in bestaande ruimtes.

De lift wordt gebruikt voor het vervoer van goederen, personen maar ook door rolstoelgebruikers. De huislift is een personenlift, goederenlift en een rolstoellift. De huislift wordt ook wel een platformlift genoemd aangezien deze lift geen of heel kleine liftput heeft. Je staat als gebruikers als het ware op een platform.

Soorten

  • Huislift voor 2 of meer personen en/of met rolstoel


    Een huislift is een relatief kleine residentiële lift voor het vervoer van een klein aantal personen met al dan niet een rolstoel inbegrepen. De huislift kan uitgevoerd worden met of zonder schacht.

    Meer info

  • Kleine huislift zonder schacht enkel voor rolstoelgebruikers


    Deze kleine huislift zonder schacht is enkel geschikt voor een rolwagen en de inzittende van de rolwagen. Meestal overbrugt deze zeer kleine huislift maar 1 verdieping en is geschikt voor thuissituaties.

    Meer info

Over Lift.be

Lift.be geeft onafhankelijke informatie over liften en liftsystemen. Ontdek alles over liften voor personen en liften voor goederen. Via onze website kan je door 1 offerte aan te vragen de lift prijzen ontvangen van de grootste en beste aanbieders zoals de personenlift, huislift, goederenlift, autolift, keukenlift en liften voor mindervaliden en rolstoel / scootmobiel zoals de traplift, lift voor rolstoel en hefplateaulift. Een lift in huis plaatsen, bestaande of nieuwe woning, privé woning, kantoor, appartement, magazijn, archiefruimte, school, bibliotheek, winkel, openbare instelling, rusthuis, verzorgingstehuis, studio, ziekenhuis, hotel, grootkeuken, station, luchthaven, museum...? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Ik heb tot 30% kunnen besparen op een lift

Lies uit Aartselaar 

Via Lift.be kon ik snel en vrijblijvend prijzen vergelijken van liftbedrijven uit mijn regio. De keuze is gevallen op een bedrijf in mijn buurt waardoor ik tot 30% kon besparen. Super service!

Meer dan 500 tevreden gebruikers

Meer dan 500 mensen maakten reeds gebruik van onze offerte-aanvraag.

Start hier uw offerte aanvraag
webdesign w247.be